Hur ska man egentligen tänka gällande säkerhet som företag? Finns det hot därute eller handlar det om uppblåsta siffror i syfte att skapa osäkerhet och i syfte att sälja mer produkter?

Klart står följande: många företag lever farligt inom ramarna av sin verksamhet. Man har gamla system och äldre, omodern programvara som gör att man är ett enkelt byte för attacker. Detta bör man åtgärda och man kan inte heller gömma sig bakom ord som - det händer aldrig oss.

Många attacker mot mindre företag

Faktum är att över hälften av alla cyber- och virusattacker riktas mot små- och medelstora företag och att man genom detta också bör ta frågan om säkerhet på allvar. Med en Windows Server får ni exakt den säkerhet ni behöver för att kunna fokusera på företagets kärnverksamhet - och där alla potentiella hot och attacker effektivt blockeras.

Att köpa Windows Server är en billig investering i den egna verksamheten. Vem vet, det kanske är ert företag som drabbas nästa gång? Med Windows Server spelar det ingen roll hur pass kreativa attacker som hackers riktar mot er - hoten avvärjs innan de blivit riktigt allvarliga sådana.

Microsoft - en föregångare vad gäller säkerhet

Microsoft har alltid legat i framkant vad gäller säkerhet och skydd. Många vill göra gällande att företaget inte längre skapar produkter som skapar samma revolutioner som de förr gjorde och att många konkurrenter närmat sig - och, i vissa fall, gått om. Oavsett vad man tycker om användarvänlighet, funktioner och exempelvis design så finns det fortfarande få, om ens någon, som når samma verkshöjd som Microsoft då det kommer till just säkerhet.

Att välja en Windows Server är att välja tryggheten och att välja en lösning som fungerar oavsett attacker. Detta gäller även för molnet och det är värt att tänka på i dessa dagar då många arbetsplatser är mer flytande än tidigare. Lagrad information i molnet har samma skydd som i en hårddisk, detta tack vare en Windows Server.

16 Nov 2022

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.