Att tvätta taket fritt från mossa gör att man minskar risken för spruckna tegelpannor vintertid. Kontakta en takläggare i Stockholm som kan tvätta taket.

Renata räknade på fingrarna. De hade bott här i drömhuset i 6 år. Rena turen att huset kom ut på marknaden när de hade letat efter ett hus. De ville absolut inte bygga något nytt eller köpa något relativt nyproducerat.

Önskemålet var ett hus som andades kärlek, gärna renoverat med smak. Lättare sagt än gjort visade det sig, men då kom detta som en skänk från klar himmel. Även om de tidigare ägarna var nästan 40 år äldre hade de haft samma smak som Renata och David.

Takläggare som klarar alla typer av tak

De kunde i princip bara flytta in och känna sig som hemma. Nu efter 6 år började det vara saker som gjorde sig påminda. Stuprören skrek om hjälp varje gång det kom en störtskur. Mossan fullkomligt öste ner från taket varje gång det regnade.

En kollega hade tipsat om en takläggare i Stockholm som hade hjälpt dem att ta bort mossan. Tacksamt tog Renata numret till firman. Det skulle bli ett samtal dit för att be dem komma och ta bort mossan.

Hon ville minska riskerna för andra skador, som att det skulle bli röta i bjälkar och sådant på sikt. Det skulle passa perfekt att testa takfirman så här också, de hade pratat lite om att byta tak framöver. Då var det ju bra om det fanns en kontakt etablerad redan. Kom i kontakt med en erfaren takläggare från denna byggfirma: www.stockholmtakläggare.se

15 Nov 2022

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.