Det sägs att det inte är målet, utan vägen, som är mödan värd. Kan det verkligen stämma? Om du vill ta reda på hur det är kan du börja med att hyra buss.

Karin Boye skrev en gång att det är vägen som är mödan värd. Och visst kan man missa det som verkligen är viktigt och spelar roll om man är alldeles för fokuserad på målet. Du kanske missar den vackra gryningen utanför fönstret, eller så lyssnar du inte på vad din vän i sätet bredvid dig säger mellan raderna.

Om du verkligen vill förstå vad Karin och alla andra som hävdar att ”det är resan som är målet” menar behöver du uppleva en resa utmed vägarna. Då kan du upptäcka vad det nu är som tydligen gör resan så spektakulär. Det kanske finns vid vägkanten.

Att hyra buss är början på ett oändligt äventyr

Det enklaste sättet att komma till den här insikten är att resa med buss. Du reser tillsammans med andra, och du kommer få stanna på en massa skumma platser. Det kanske är där hemligheten finns. Börja med att hyra buss från till exempel Västanhede så har du kommit igång.

Det viktigaste är som sagt inte var slutdestinationen ligger eller vart bussen ska bära dig. Det viktiga är vad som händer där i sätet och hur du bryter upp från rastplatserna en dimmig morgon. Vägarna tar aldrig slut, och det gör inte vårt stora resäventyr heller.

29 Mar 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.