Ska ni göra det stora köpet i ert liv, köpa er alldeles egen bostad? Gör ett lyckat bostadsköp med hjälp av mäklare i Sollentuna som har koll på området.

Äntligen skulle Evy and Jim ta det stora steget att flytta ihop. Efter så många års förhållande var det äntligen dags att göra det. Evy och Jim hade spenderat hela 8 år med varenda redan, så de kände varandra och visste vilka prövningar det kunde bli. Därför var de inte rädda för att köpa sin egna bostad tillsammans.

Evy och Jim var nämligen ungdomskärlekar, de träffades redan när de var 16 år och nu 8 år senare var det fortfarande de två. Först nu hade de möjligheten att lägga handpenning och få ett lån för att kunna köpa en bostad. Ingen av dem ville flytta långt, de höll sig i Stockholmsområdet.

Mäklare hade drömbostaden

Evy och Jim bestämde sig för att leta efter en bostad i Sollentuna. Det var nära till Stockholm stad men hade så många bekvämligheter. Bara det här att det inte var samma stress. Dessutom är det ett djurrikt ställe och möjlighet att gå i skog, eller ta ett dopp i någon av sjöarna fanns.

Båda två gick som på nålar när de tillsammans första gången kontaktade en mäklare i Sollentuna. De hittade rätt direkt, några guldklimpar som hade full koll på hela Sollentuna och kunde ha några bostäder som passade dem. De började gå på visningar och snart skulle de hitta sitt perfekta hem.

12 Mar 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.