Flytten kommer ofta som ett resultat av något annat. Det kan handla om det första flytten, ett nytt jobb eller kanske första hemmet med sambo. Hur gör man för att flytten ska flyta smidigt?

Då man vet datum för flytten är det dags att sätta igång. Bra att vara ute i god tid så att allt blir riktigt gjort från början. Även om det är en längre tid kvar kan man göra en flyttanmälan. Informera alla som behöver veta den nya adressen så att posten kommer rätt. Något som är skönt även om det brukar ingå eftersändning en tid.

Gå igenom hemmet och alla ägodelarna. Flytten är ett perfekt tillfälle att rensa ut allt som man inte längre behöver. Sedan är det bara att källsortera och köra till tippen. Vissa saker kanske man väljer att skänka till någon insamling eller secondhandbutik.

Kartonger lånar man från en pålitlig flyttfirma man anlitat. De flesta har kartonger då det förenklar deras arbete vid själva flytten eftersom det är enklare att stapla likadana kartonger. De slipper då även de hala säckarna som lätt glider iväg.

Flera tjänster

Önskar man göra så lite som möjligt kan man hyra en tjänst där allt tas om hand. Då kommer de och packar ner alla saker. Monterar ner möbler och flyttar dem till nästa bostad. Där plockar de in bohaget och möblerar enligt önskemål. Dessutom tar de gärna hand om flyttstädningen i den gamla lägenheten. Kan det bli mycket enklare än så? Givetvis, de åker även till återvinningen om man önskar.

24 Jun 2021

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.