Rusta och matcha kan vara den instans du behöver ha kontakt med om du ska söka jobb och varit arbetslös länge. Likaså om du vill gå över till studier.

Vem säger att du ska behöva söka efter jobb som inte finns, bara för att du blivit arbetslös och haft samma jobb under stora delar av ditt liv? Du kan ju ta chansen att utbilda dig till något helt annat. Ett arbetsfält där det finns goda chanser att få jobb. Ett som passar dig och dina talanger.

Det är inte alltid det för något dåligt med sig att bli arbetslös eller inte ha hittat en sysselsättning som är den optimala för dig. Är du mellan två jobb så ta chansen att få hjälp av rusta och matcha. De är speciellt utbildade på att ge människor en hjälp att komma in på rätt spår i livet.

Rusta och matcha ger dig stöd när du behöver det

Arbetsförmedlingens rusta och matcha i Uppsala är inriktade på att få ut människor i arbete eller annan form av sysselsättning. Inte till varje pris, utan på ett sätt som gör att människor hittar rätt och finner den plats där de trivs med att arbeta och kan glädjas av att kunna gå dit varje dag.

Det är säkert en hel del människor som går till ett jobb de egentligen inte tycker om. Det kan leda till utbrändhet och depression. Det är inte bra för vare sig människan eller samhället. Det har arbetsförmedlingen i Uppsala förstått och arbetar konstruktivt med att hjälpa till på ett bra sätt.

9 Mar 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.