Har du haft mer otur än de flesta och förlorat en tand? Även tänder som inte syns fyller en funktion. Tandimplantat i Stockholm betyder full funktion igen.

Nej, det är verkligen inte roligt och den som inte upplevt det vet inte hur det känns. Att ha en tandlucka eller flera är fel på flera olika sätt. Det uppenbara är om det är en synlig tand som försvunnit och man märker att människor tittar till. Ja, man tittar till själv varje morgon i badrumsspegeln.

Förutom det utseendemässiga kan det göra ont, och en saknad tand längre in i munnen känns. Hela tiden. Man kan inte tugga som man borde utan överanstränger andra sidan av munnen. Om det handlar om en framtand kan man inte bita korrekt. Resterande tänder börjar så småningom att vandra. Det behövs åtgärder, helt enkelt.

Välj tandimplantat för en permanent lösning

Ett tandimplantat är en konstgjord tand. Utseendet blir detsamma som den ursprungliga tanden och implantatet skruvas fast i käkbenet med titanskruvar. Det är inte något som sker över natten men så ser det inte heller ut som något hemmabygge eller hastverk. Det ser helt enkelt naturligt ut, som att tanden alltid funnits där.

Vill man ha tillbaka det ursprungliga utseendet och funktionen är det ett tandimplantat man ska ha. Din tandläkare börjar med att göra en undersökning och kontrollerar att inga andra problem hindrar. Du kan få en tillfällig tand om du behöver vänta på att ditt implantat tillverkas. Sen lämnar du tandkliniken i Stockholm med ett stort leende. Mer om tandimplantat kan du hitta här: https://www.tandimplantatstockholm.nu/ 

30 Jan 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.