När du installerar ett passersystem i Stockholm får du ett enkelt system som du kan sköta på distans. Glöm borttappade nycklar och obehöriga i korridoren.

Det spelar ingen roll inom vilken bransch du arbetar, du vill ändå kunna känna dig säker på jobbet. Att ha koll på vem som kommer och går i dina lokaler är viktigt, inte bara ur stöldsynpunkt. Det handlar även om att dina anställda ska kunna känna sig trygga och slippa snegla över axeln hela dagarna.

Med ett passersystem i Stockholm får du enkelt en överblick över vilka som har tillträde till vilka lokaler. Det hindrar inte bara stöld och brott, det minskar även risken för olyckor. Ingen person kan råka vandra in bland tunga maskiner eller på ett ställe där skyddsutrustning krävs.

Passersystem går att anpassa

Med ett elektroniskt passersystem i Stockholm behövs inga nycklar som kan tappas bort. Allt sköts enkelt på distans och genom ett program kan du enkelt både ge utökad access eller ta ett borttappat passerkort ur system. Ett väldigt smidigt och enkelt sätt att öka säkerheten, utan att arbetsplatsen ska kännas överdrivet bevakad eller inlåst. Du vill givetvis inte att din arbetsplats känns som ett fängelse.

Du väljer själv vilken omfattning du vill ha på ditt passersystem. Kanske behövs bara vid ytterdörrar eller passager? Det beror lite på vilken verksamhet du bedriver och lokalernas läge. På vissa arbetsplatser behövs en passerbricka för att öppna varje dörr, även inne på arbetsplatsen. Du kan rådfråga säkerhetsexperter kring vad som är rätt för ditt företag.

13 Mar 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.