Mäklare i Upplands Väsby vet vilka stora namn som härstammat från staden. Där borde finnas goda möjligheter för den som vill odla sina musikaliska talanger.

Har du någonsin hört Upplands Väsby beskrivas som kändistätt? Nehej, men det kommer du få göra nu! Det finns nämligen en lång rad kändisar som åtminstone någon gång i livet har bott i Upplands Väsby. Vissa av dem har till och med sitt ursprung där.

Det gäller till exempel medlemmarna i internationellt mycket erkända bandet Europe. Men det stannar inte vid Joey Tempest och grabbarna. Även personer ur banden Candlemass, H.E.A.T. och Therion har kopplingar till Upplands Väsby. Och inte förglömma: Tone Norum! Den som uppskattar åttiotalets musikscen har sannolikt redan koll på Upplands Väsbys kändisbestrukna lyster.

Mäklare och musiker – båda yrkeskategorierna gillar Upplands Väsby

Huruvida en mäklare i Upplands Väsby skulle använda denna information i sin marknadsföring är höjt i dunkel. Men faktum är att många av de kändisar som kan kopplas till staden har gjort sig kända tack vare att de kunnat odla sina talanger på ett bra sätt. Särskilt det faktum att en stad eller kommun fostrat kända musiker torde vara ett tecken på att det finns goda förutsättningar i kommunen för den som vill ge sina barn en bra start i livet med musiken.

Strängspelarna Åsa Jinder och Yngwie Malmsteen är till exempel båda härstammande från Upplands Väsby. Och legendaren Jan Johansson (ej att förväxla med Jan Johansen) ska ha bott i ett av Upplands Väsbys fina radhus under en period i livet. Kom i kontakt med en mäklare på denna sida: mäklareupplandsväsby.net

10 Feb 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.