När hon hade berättat att hon skulle börja jobba med golvslipning i Stockholm så hade föräldrarna sett förvånade ut. Men för henne var det ett kreativt yrke.

Var går egentligen gränsen för vad som är kreativt? Det var en fråga som hon hade ställt till sina föräldrar, när hon hade berättat att det var golvslipning som hon ville jobba med. Hennes val förvånade föräldrarna, eftersom hon alltid hade tyckt om att skapa. I hemmet hade hon stått för tillverkning av staket, tapetsering och målning av fasaden.

Men det var inte förrän hon såg en film på internet som visade hur en golvslipning utfördes, och hur man därefter kunde behandla golv, som hon sken upp. För nu visste hon vad hon ville jobba med. Och det var tur, för hon hade snart en ansökan till gymnasiet som skulle skickas in.

Golvslipning på jobbet i Stockholm

Efter några år på jobbet i Stockholm hade hon verkligen känt att hon hade hamnat rätt. För inom golvslipning är det aldrig någon dag som är den andra lik. Och det fanns alltid utrymme för att vara kreativ och skapa resultat som var bättre än vad kunderna hade kunnat tro.

Det hon tyckte var speciellt roligt var att förvandla mycket fula och slitna golv till golv som såg helt nya ut. Och det var sällan som hon slipade likadana golv efter varandra. Det kunde vara golv som var i hela plankor, parketter eller fiskbensparketter, och med alla möjliga olika behandlingar som skulle avlägsnas.

3 Feb 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.