Det är aldrig för sent att ta kort för MC. Att kunna lämna Stockholm och köra motorcykel ut på landet är en frihet man kan unna sig när barnen är utflugna.

Karin var 53 år gammal. Barnen var utflugna och plötsligt hade hon alldeles för mycket fritid. Hennes man hade ett stort intresse, nämligen att köra motorcykel. Karin hade följt med ibland, sittande bakom maken. Visst var det härligt, men hon gillade inte riktigt att inte själv ha kontroll över situationen.

Fast det var ju trevligt att göra något tillsammans med maken, nu när de hade tid för varandra. Ju mer Karin funderade desto säkrare blev hon. Hon letade reda på en trafikskola som erbjöd en att ta MC-kort i Stockholm. Det fanns väl ingen anledning att hon inte själv skulle kunna köra motorcykel. Det skulle kunna bli ett gemensamt intresse för henne och maken.

Ta kort för MC på trafikskola

Karin tänkte börja med några lektioner på trafikskolan. Därefter skulle hon kunna övningsköra mycket tillsammans med maken. Sen var det det där med att träna på höghastighets- och låghastighetsbanan. Det fick göras genom trafikskolan det också.

Första lektionen kändes ganska nervös. Det var mycket att hålla reda på. Som tur var så höll de till på en stor öppen yta utan annan trafik. Frikoppla med vänster hand, gasa och bromsa med höger hand, växla med vänster fot och bromsa med höger fot. Men det skulle nog bli bra det här. Övning ger färdighet, tänkte Karin. Hon tränade enträget vidare med målet tydligt i sikte.

22 Jun 2022

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.