Har du sökt många jobb men ännu inte lyckats få ett? Du kan få hjälp genom en leverantör av rusta och matcha, som är en tjänst för arbetsförmedling med personlig vägledning i att söka jobb.

Arbetsförmedlingen anlitar konsulter för att hjälpa de arbetssökande till mer självförtroende när de söker jobb. Många platssökande har skickat in sin intresseanmälan till företag och inte lyckats få sysselsättning, så de behöver mer stöd. Tjänsten innebär att du kan få hjälp av en leverantör av rusta och matcha när du känner att det behövs, så att du inte tappar lusten att fortsätta söka jobb.

Brett kontaktnät hos en leverantör av rusta och matcha

En konsult har för det mesta ett stort nätverk av kontakter med företag, organisationer och institutioner. Som platssökande har du säkert bra kvalifikationer som skulle passa perfekt inom något visst företag, du vet bara inte var. En leverantör av rusta och matcha sitter som spindeln i nätet och kan coacha dig till en lämplig arbetsplats just för dig. Ni inventerar vad du kan och klarar av, och så matchar coachen dig med lämplig verksamhet.

Rusta betyder i många fall att man behöver komplettera med någon form av yrkesutbildning eller praktikplats, och det är också något du kan få hjälp med. Framför allt får du veta hur du skriver en effektiv platsansökan och hur man gör vid en anställningsintervju. Du får tips om hur du gör ett bra intryck på en arbetsgivare så att du får det jobb du passar för.

21 Mar 2022

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.