Är du trött på att leta efter whiteboardpennor som aldrig fungerar och att hitta sudden som inte hjälper? Installera en Smartboard och få en smartare lösning.

Det ska vara lätt att undervisa och att presentera förslag på jobbmötet. Det är inte alltid så lätt att jobba med de enklare metoderna, eftersom funktionerna är färre och bara fungerar om alla är i samma rum. En smartboard kan göra mycket mer än vad en vanlig whiteboard kan. Du kan till exempel lägga till anteckningar med digitalt bläck, som är lätt att redigera.

Var inte rädd för att följa med framtiden in i den digitala världen som förenklar alla undervisnings- och presenteringstimmar. Det är lätt att få hela gruppen att följa med och att få alla att jobba tillsammans. Med en smartboard så kan du logga in direkt på skärmen, och ingen extra dator behövs för att komma åt material.

Smartboard för grupparbeten

Tänk vad skönt det hade varit om man kunde dela anteckningarna från whiteboarden till elevernas individuella anteckningsblock. Det kan du med en smartboard. Det är lätt att dela din presentation i realtid på din smartboard till eleverna eller kollegornas datorer, så att de kan jobba vidare, ensamma eller i grupp.

En smartboard är vad varje skola och modernt företag behöver för att kunna ta sig vidare in till framtiden. Det är skönt att veta att tekniken verkligen finns där för dig när du behöver den, så att du aldrig mer behöver krångla med urgamla pennor och skriva av anteckningar till icke-närvarande elever eller kollegor.

10 Feb 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.