Det finns flera olika sätt att hyra mark på i Stockholm. Likaväl finns det en hel del anledningar till att man skulle vilja hyra mark över huvud taget.

En av anledningarna till att du skulle vilja hyra mark i Stockholm kan vara att du äger ett café och vill kunna ha en uteservering. En annan är att du gillar att dra ihop folk och brinner för att anordna en marknad eller ett lite större evenemang av något slag. För att få folk att hyra mark vid ett speciellt tillfälle kan du behöva ansöka om ett polistillstånd.

Du som vill hyra mark för att odla behöver inga sådana tillstånd. Det är helt okej för en markägare att arrendera ut mark till dig. Då kan du till exempel anlägga en liten odlingslott där du kan så och skörda egna grönsaker. Kanske vill du plantera ett träd med frukt eller några trevliga buskar som ger dig fullt med bär när säsongen är klar.

Vad innebär det att hyra mark i Stockholm?

Som du redan förstått är det lite olika saker som gäller beroende på vad du har för behov när det gäller mark. För dig som redan hyr tomt i Stockholm är detta säkert inga nyheter. Men har du aldrig tidigare gjort det kan det finnas intresse av att få veta mera. Först ska du vara säker på vad du ska med marken till. Därefter tar du reda på fakta avseende villkoren.

Det går att hyra mark där allt är iordningställt och klart. Tänk dig att du har behov av en lagringsplats och ett ställe att förvara husbilar eller en båt. Då kan det vara skönt att få lägga vantarna på lite industrimark där allt detta står till ditt förfogande. Det ingår ofta snöröjning så det behöver du inte tänka på. Kort och gott, bara flytta dina pinaler och ta det sedan lugnt.

20 Feb 2024

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.