Det är alltid roligt när en förening kan vidga vyerna med att resa till ett gemensamt mål. Är man många är det smidigt att hyra buss i Stockholm för turen.

De hade startat föreningen för bara ett år sedan och kallade sig Operatörerna. Det var ett skämtsamt namn som inte hade något att göra med att vara operatör utan att de älskade opera. De diskuterade operor vilket var spännande då många var på ett annat språk och föreställningen då fick en annan känsla.

De turades även om att föreläsa om olika ämnen inom opera som operasångare, teatrar och kända verk. Givetvis fick de som varit iväg på en konsert berätta om äventyret. Men nu var det dags att för det som alla längtade efter: Den första gemensamma resan som skulle gå till Wermlandsoperan.

Hyra buss ett genialiskt drag

Eva hade kontaktat ett bussbolag för att höra om det fanns möjlighet att hyra buss. Till sin glädje hade hon fått veta att de hade en paketresa som innebar både vistelse på spa och opera. Samt att de fick resa i samlad tropp och kunde prata och umgås hela vägen. Lyssna på opera i bussen och bara njuta.

När de efter några härliga dagar var på väg hem var alla uppskruvade av allt det underbara de fått uppleva. Resan hade varit över all förväntan. Det var ett genialiskt drag att hyra buss i Stockholm med ett färdigt paket. De hade givit dem så mycket mera tid tillsammans och resan fick en guldkant då den härliga chauffören var riktigt trevlig. Vill man hyra buss så hittar man de bästa alternativen på https://ekmanbuss.se/

4 Mar 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.