Dags för en flyttstädning i Uppsala? I samband med en flytt så måste man alltid genomföra en flyttstädning. Har du inte kommit överens om annat med den nye ägaren till bostaden så handlar det om någonting obligatoriskt som vid fusk eller misskötsel kan innebära ett vite. I vissa fall kan en sådan överenskommelse innebära att man exempelvis lämnar kvar möbler eller utrustning som kan komma till gagn för den nya ägaren - men i de flesta fall så ska man genomföra en flyttstäd i Uppsala.

Vad ska man då tänka på? Vi tänkte ge lite information om flyttstädning och göra det genom att svara på några vanliga frågor i ämnet. Svaren kommer förhoppningsvis att ge dig lite mer kött på benen, tips och råd i ämnet flyttstädning. Som följer:

Vad inkluderas i en flyttstädning i Uppsala?

Det mesta. En flyttstädning innebär att allt ska städas. Det gör att du måste rengöra golvbrunnen, putsa fönster, rensa avlopp, rengöra spis och ugn, frosta av frysen, rengöra kylen, torka golven, rengöra alla hyllor och så vidare. Allt ska vara skinande rent och vara förberett för en enkel inflytt för den nya ägaren.

Är en flyttstädning jobbig?

Baserat på ovanstående svar: ja. Det handlar om ett stort projekt som försvåras av att du just har flyttat och att du i och med detta också är trött både rent fysiskt och mentalt. En lösning som rekommenderas är att ta professionell hjälp. Anlitar du en städfirma för flyttstäd i Uppsala så tar de över hela ansvaret och ger dig en möjlighet att istället fokusera på att komma på plats i den nya bostaden.

Kan jag använda Rut-avdraget?

Ja, och det bör du göra! Med Rut kan du dra av halva kostnaden för arbetet med din flyttstädning och du slipper dessutom all typ av administration. Allt sköts av företaget du anlitar och beloppet dras redan på fakturan. Smidigt - och ytterst prisvärt!

Besök gärna flyttstädninguppsala.net för att ta reda på mer om flyttstädning.

27 Aug 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.