Om du har en tomt att sälja på Hisingen så kan det starkt rekommenderas att du anlitar en mäklare till hjälp. Det blir helt enkelt bäst och tryggast så.

Att göra säkra investeringar för framtiden kan vara svårt. Om man skaffar aktier eller fonder så får man i regel välja mellan något som är tryggt, men inte ger så hög avkastning, eller något som ger stora chanser till vinst men samtidigt stor risk för förlust.

Det finns dock några saker som historiskt sett har varit bra investeringar. Det är skog och mark. Om du sitter på något av detta så är det bara att lyckönska. Men har du funderat på hur du ska göra när du behöver få loss pengarna? Till exempel om du har en tomt på Hisingen i Göteborg i din ägo?

Mäklaren är utbildad

Att sälja tomt på Hisingen själv är kanske görbart, men riskabelt. För det första så är det inte alltid så lätt att veta hur mycket man kan begära för tomten. För det andra så kan det finnas aspekter kring indragning av vatten, avlopp, el och fiber som behöver beaktas. Och har du ens funderat på om det kan finnas föroreningar i marken?

Nej, det bästa om du är i detta läge är att ta hjälp av en mäklare. Det är inte för inte som det finns krav på att dessa är utbildade. En kunnig mäklare kan lotsa dig rätt i försäljningen och du kan vara trygg med allt.

13 Mar 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.