Även det finaste golv åldras. Trägolv förblir vackra och får patina men får förstås också repor och liknande. En golvslipning i Göteborg gör skillnad.

Har du trägolv i ditt hem? Många hus och lägenheter, speciellt i äldre fastigheter i Göteborg, har begåvats med oerhört fina kvalitetsgolv i trä. Det är plankgolv eller parkett kanske, och de har antagligen kvar sin funktion men bär också vittnesbörd om att många år gått sedan de installerats. Slitna golv betyder ändå inte golv som ska kasseras. Dessutom är trägolv snyggast.

Det som gör trägolv bättre än andra golv och gör dem väldigt långlivade är just att de går att slipa. Man använder maskiner och specialverktyg för att skala av det översta ytlagret helt enkelt. När man når en oskadad yta rengör man golvet och använder ytbehandling av diverse slag för extra skydd.

Golvslipning gör golvet extra långlivat

Ett trägolv är ett hållbart golv sett ur flera perspektiv. Trä är en förnybar råvara och den som installerat ett massivt trägolv behöver aldrig mer bekymra sig om golvbyte. När golvet blivit slitet kontaktar man en firma som tar hand om saken och utför golvslipning. Golvet blir som nytt och förbli så i många år.

Man kan räkna med att ett golv kan slipas om ända tills det är nere på ungefär 4 mm tjocklek. Efter det är det dags att byta. Du kan själv kontrollera saken genom att mäta vid något ställe där kanten på golvet är synlig. Mer om golvslipning kan du se här: www.golvslipninggöteborg.com.

19 Feb 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.