En bostadsanpassning i Stockholm kan innebära många olika saker. Om du har ett funktionshinder har du rätt att få din bostad anpassad efter dina behov.

Det är viktigt att en bostad är funktionell för oss alla så att vardagslivet fungerar optimalt. Om du har ett funktionshinder kanske du inte kan klara dig så bra på egen hand i en vanlig bostad. För att underlätta vardagslivet för dig i så stor utsträckning som möjligt kan du då få en bostadsanpassning.

Vad är det då egentligen man kan göra vid en bostadsanpassning? Det finns faktiskt i stort sett inga begränsningar för vad som kan göras. En anpassad duschkabin är till exempel en bra lösning för den som har svårt att förflytta sig. Just anpassning av badrum, och kök, är vanligt förekommande. Andra vanliga åtgärder vid en bostadsanpassning är att fixa trösklar, ramper och stödhandtag.

Gör vardagslivet lättare med en bostadsanpassning

Det finns företag i Stockholm som ger dig professionell hjälp att hitta de perfekta lösningarna vid en bostadsanpassning. Du får hjälp med allt från planering och ansökan till en färdiganpassad bostad efter dina önskemål och behov. De gör allt för att du ska få ett hem som ger dig ett så bra vardagsliv som möjligt. Duktig hantverkare som snickare, elektriker, målare och rörmokare utför en skräddarsydd bostadsanpassning just för dig.

Kommunen där du bor avgör om anpassningen ger dig rätt till bidrag eller inte. Det bästa är om du ansöker om bidrag för bostadsanpassning i förväg. Men det går också att ansöka om bidrag i efterhand om du skulle vilja det. Mer om bostadsanpassning hittar du här: https://www.bostadsanpassningstockholm.nu/ 

28 Feb 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.