Det är lätt att tro att det bara är bokjättarna som kan trycka böcker. Men inget kunde vara mera fel. För den som vill ge ut en bok eller trycka för eget bruk finns tryckerier som gärna hjälper.

Eva hade under många år forskat om nordisk folktro. Om jättar, troll, vättar och andra ljusskygga varelser. Tiden det tagit att sålla i det gedigna materialet var häpnadsväckande men nu var det klart. Traktens berättelse skulle bli berättad på ett modernt och spännande vis, men på grund av att det var just lokala berättelser hade hon inga förväntningar på att det skulle bli en storsäljare i hela landet.

Därför kontaktade hon ett tryckeri på orten för att få hjälp med att trycka boken. En liten upplaga som kunde ökas om behovet fanns. På det sättet behövde Eva inte känna någon press när det gällde försäljning. Dessutom hade hon till sin lycka fått några av traktens företag som sponsorer.

En lycka svår att beskriva

Tillsammans med tryckeriet hade hon bestämt formatet. Det var skönt att ha dessa proffs som kunde hjälpa till då hon aldrig hade gjort något liknande förut. Det kändes högtidligt att lämna in manuskriptet till valt tryckeri. Sedan var det bara att vänta. Aldrig hade hon känt sig så spänd och förväntansfull. Till slut kom telefonsamtalet som bekräftade att boken var klar.

Hon hade pratat med bokhandlaren om boken, därför stod hon en timme senare utanför bokhandeln och såg sin bok i fönstret. Aldrig hade hon känt sig lika stolt som just i det ögonblicket. 

22 Jun 2021

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.