Dags att leta hus? Då finns det en hel del annonser online hos mäklare i Solna. När det kommer till husköp finns det många saker att tänka på. Därför är det tryggt att få professionell hjälp.

Äntligen skulle de få flytta närmare stan. Något de längtat efter länge. Resan som de båda hade till Stockholm skulle bli betydligt kortare och de kunde lägga tiden på trevligare saker. En tid hade bokats in hos en mäklare i Solna för att de skulle få visningar på några hus de hade spanat in. Det skulle bli så spännande.

Smart lösning hos mäklare

På den stora dagen hände det som inte fick hända. Bilen startade men sekunden senare dog motorn. Lena vred på nyckeln men inget hände. Förtvivlat tittade de på varandra. Bea tog fram mobilen och ringde verkstaden, men de hade ingen ledig tid.

Slokörade återvände de till lägenheten och ringde mäklaren för att avboka tiden. Med högtalarfunktionen på hörde de mäklaren svara. Ingen fara, sa hon när Bea hade pratat klart. Mäklaren förklarade att de kunde boka om tiden. Eller så kunde de välja att få se huset via en virtuell visning. De frågade i kör vad det innebar.

Det visade sig att de kunde se huset online och själva gå igenom det tillsammans virtuellt via datorn. På så vis kunde de ändå få känslan för huset. När de en stund senare satte sig framför datorn var det med spänd förväntan inför det som kunde bli deras framtida hem.

31 Mar 2022

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.