Om dagen kommer då du vill skiljas från din partner är det bra att ha kunskap om bodelning. Bodelning kan vara ett känsligt kapitel och röra upp många känslor.

När du träffar din partner är det ofta fokus på kärleken och nyhetens behag. Ni är fullt upptagna med att planera för en gemensam framtid och det känns verkligen som om det är ditt livs kärlek. Ni flyttar ihop, och kanske gifter ni er. Du gör allt för att det ska hålla och att ni ska fortsätta ha det bra tillsammans.

När livet känns underbart med din partner, ja, då kan det vara svårt att fundera på hur det skulle bli om ni skulle skiljas/separera. Men det är viktigt att vara förankrad i verkligheten. Om den dagen kommer när ni ska skiljas behöver du ha kunskap om vad som gäller, och det är bra att anlita en jurist.

En bodelning kan gå smidigt

En skilsmässa eller separation är en känslomässigt jobbig period i livet och du kan behöva hjälp att ta dig igenom den. Ta emot känslomässigt stöd från familj och dina vänner, men också från professionella om det behövs. När det gäller bodelningen är det viktigt att du också får rätt hjälp, och därför rekommenderas du att ta kontakt med specialister på bodelning. Detta kan du även göra innan din eventuella skilsmässa/separation för att undvika obehagliga överraskningar. Att vara förberedd för en skilsmässa är det bästa, även om den kanske aldrig blir av. Då kan bodelningen gå smidigt.

27 Jun 2022

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.