För att slippa ta semester när du ska flytta kan du i stället låta en flyttfirma i Stockholm sköta mer än bara transporten. Här är några användbara tips.

Många som ska flytta tar semester för att hinna med allt som måste fixas. Men inte sällan blir det ändå rätt stressigt. För att i stället lägga energin på att komma till rätta i den nya bostaden kan man låta en flyttfirma sköta mer än bara transporten. De flesta flyttfirmor kan även packa ner bohaget och skruva isär möbler.

Men det finns även flyttföretag som kan hjälpa till med att packa upp, montera ihop möbler och placera dem i rätt rum i den nya bostaden. Det kostar givetvis lite mer att ta hjälp med hela flytten, men som privatperson kan man använda sig av rutavdraget.

Viktigt att flyttfirman har försäkring

Innan man kontaktar ett flyttföretag i Stockholm kan det vara bra att fundera över hur mycket hjälp man behöver. Ska flyttfirman även packa och packa upp, eller räcker det med bärhjälp och transport? Har man planer på att måla om den nya bostaden kan det vara bra att även magasinera en del av bohaget för att få mer plats när man renoverar.

När man väljer flyttfirma kan man inte bara ta hänsyn till priset eftersom det tyvärr inte är alla aktörer som är seriösa. Be därför om referenser, eller fråga vänner om tips på pålitliga flyttfirmor. Det händer tyvärr ibland att det uppstår skador på bohag, och därför är det viktigt att också välja en flyttfirma som har försäkring.

11 Sep 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.