Blir man anklagad för våldtäkt i Göteborg behöver man ha juridisk hjälp, våldtäkt är ett brott. Genom att kontakta en advokat kan man få rätt juridisk hjälp.

Sammi var helt knäckt. Han hade blivit oskyldigt anklagad för våldtäkt på en tjej. Det var helt sjukt egentligen, han var nog den siste som ens skulle tänka tanken att göra en sådan handling. Polisen hade berättat att han var anklagad men inte mer än så.

Sammi visste inte riktigt när, var och hur det hade skett, eller jo, platsen kunde han nog räkna ut. Polisen hade trots allt sagt att han var anklagad för våldtäkt i Göteborg. Sammi tänkte febrilt, det måste gå att lösa detta.

Att kontakta en advokat var det bästa. Då skulle han få juridisk hjälp och vägledning direkt. Sammi tog fram mobilen och började leta efter en lämplig advokat. Plötsligt kom han på att han saknade plånboksskalet till mobilen.

Anklagad förövare vid våldtäkt i Göteborg

Han började leta där det borde ligga utan att hitta det. Plötsligt reflekterade han att han nog tappat det, med körkort och allt när han var i Göteborg. Lite väl rund under fötterna hade han åkt med en kompis hem till Kungälv för att sova över. Han ringde upp polisen som han fått numret till och berättade om situationen.

Anklagelsen kvarstod dock tills det kunde bevisas motsatsen. Att kontakta en advokat skulle fortfarande vara en bra idé för Sammi. Han försökte andas långsamt, det skulle bli bra. Advokaten skulle hjälpa honom ut ur detta han var oskyldig till.

1 Mar 2023

Google Translate räcker inte när du vill vara säker på att en översättning ska bli rätt. Anlita en bra översättningsbyrå istället!

PLATS 2 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

PLATS 3 FÖR ANNONS ELLER LÄNK

© Spetsig.se - Alla rättigheter reserverade. | Design av TEMPLATED.